20.4.2011

Feta-parsakaalipaistos



Tää on vähän tällainen "mitä kaapista löytyy"-ruoka. Tarkoitus oli siis tehdä jonkinnäköistä feta-parsakaalipaistosta, mutta pakastimesta löytyi ainoastaan sekoituspussi, joten tästä tuli nyt salaattijuusto-parsakaali-kukkakaalipaistos. Kermaakaan ei ollut, mutta ranskankerma toimii loistavasti. Ei tällaisten kanssa niin kovin tarkkaa ole mitä sinne sekaan laittaa :D

Annoskuvassa perussalaatin lisäksi Hälsans Kökin seesaminuggetteja, joihin olen epähuomiossa mieltynyt :D Einesnuggetteja en enää muuten suostu syömään, mutta nää seesamiversiot (ja siis just Hälsans Kök) on yllättävän hyviä silloin tällöin syötynä.



500 g parsakaalia ja/tai kukkakaalia
200 g fetajuustoa
1 kananmuna
1 prk (150 g) ranskankermaa
2 dl juustoraastetta
ripaus mustapippuria
(voita vuoan voitelemiseen)



Keita parsakaali/kukkakaali lähes kypsäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä.



Valuta vesi pois ja kaada parsakaalit/kukkakaalit uuninkestävään vuokaan.



Sekoita keskenään ranskankerma, kananmuna, mustapippuri (tai muut haluamasi mausteet) ja juustoraaste.





Kääntele murustettu feta/salaattijuusto parsa-/kukkakaalien joukkoon.



Levitä ranskankermasörsseli tasaisesti vuoan pinnalle.



Paista 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.



----

Ostoslista:

Findus parsakaali-kukkakaali - 2,09 € / 500 g
Rainbow salaattijuustokuutiot - 1,39 € / 200 g
Rainbow isot kananmunat - 2,15 € / 15 kpl
Valio créme fraîche - 1,20 € / 150 g
Valio Oltermanni kermajuusto - 6,09 € / kg
mustapippurirouhe - 2,54 € / 70 g

Hälsans Kök seesaminuggetit - 3,79 € / 300 g


Yhteishinta: 5,40 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti